arrow-intranet-overlay.png
RKBS De Kameleon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

EUREKA  Mentorgroep B    

2019-2020

Welkom op deze pagina. Dit jaar starten we met 9 kinderen. Op deze pagina worden regelmatig foto’s geplaatst van de groep, zodat u onze activiteiten mee kunt beleven.

Met vriendelijke groet,

Juf Sacha

 

Afvaljutten

Vandaag kwam Brenda van de Helderse Vallei bij ons om informatie te geven over afval. Na een korte uitleg zijn de kinderen zelf afval gaan jutten met de afvalgrijpers. Gevolg: een enthousiaste groep puinruimers die bijna niet meer te stoppen was. Na het afvalruimen hebben we in de klas de ‘buit’ bekeken en geprobeerd te achterhalen wat al het afval geweest kan zijn. Het was een interessante en mooie les! Brenda bedankt!

Oost west… op de bank ’t best

Het voelt bijna of je thuis bent! Heerlijk stillezen op de bank; er zijn echt wel ergere dingen te bedenken. Deze kinderen genieten er in ieder geval heerlijk van! Lang leve de leeskilometers!

Thema afval

Wij zijn deze week gestart met het thema afval. Op vrijdag hebben we samen met groep 8 gewerkt aan verschillende opdrachten rondom dit thema. De kinderen mochten hierbij een keuze maken uit werkvormen die bij hun pasten. Zo waren er opdrachten waarbij ze gedichten konden maken, konden knutselen, experimenteren, tekenen enzovoorts. Een kleine impressie van de ochtend vindt u hieronder.