arrow-intranet-overlay.png
RKBS De Kameleon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Eureka 2.0

Mentorgroep A 2018-2019

Welkom op de pagina van Mentorgroep A. We zitten momenteel met negen kinderen in onze groep. We zullen op deze pagina met foto’s en verhaaltjes aan jullie laten zien wat er zoal gebeurt in onze groep. We hopen dat u hier regelmatig een kijkje komt nemen.

Boekenbingo

Woensdag 6 maart kwam een mevrouw van de bibliotheek met ons Boekenbingo spelen. Wat wisten wij allemaal over de boeken die momenteel erg populair zijn? Vele bekende titels, zoals Het leven van een loser, Dolfje Weerwolfje, Lena Lijstje, Achtste groepers huilen niet, Dummie de mummie en nog veel meer, kwamen voorbij. Niet alle boeken waren altijd even bekend bij iedereen en dat maakte het nog best lastig. Uiteindelijk hadden Damiën en Eke bingo!

Verkleedfeest

Vrijdag 1 maart was het verkleedfeest bij ons op school. We zagen er allemaal prachtig uit en we hebben een hele leuke groepsfoto gemaakt. Ook was er die dag het open podium. Ayden, Eke en Roan presenteerden het en Britt en Daiyanna traden op met pianospelen en een turnoefening. ’s Middags hadden we allerlei leuke activiteiten door de hele school heen. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag.

Verjaardag juf Marijke

Op 30 januari vierde juf Marijke haar verjaardag. We hebben samen een hele gezellige dag gehad, met koekjes versieren, lekker vrij spelen, tosti’s eten en spelletjes spelen in de speelzaal.

Kerstmis 2018
Sinterklaas 2018
Crealessen door juf Sarah

Juf Sarah kwam drie keer bij ons langs in de groep om lessen beeldende vorming te geven. Dit waren hele leuke en leerzame lessen. We hebben met verschillende materialen als, pastelkrijt, papier-maché en klei, gewerkt. Vooral werken met papier-maché was voor sommige kinderen erg wennen, vooral het lekker klederen met de lijm en vieze vingers krijgen.