arrow-intranet-overlay.png
RKBS De Kameleon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Groep 7/8   2019-2020 

Welkom op de pagina van groep 7/8. In onze gezellige groep zitten 28 kinderen. Veel plezier met het bekijken van onze pagina.

Groetjes juf Lyanne

Les over brandveiligheid

Op 8 januari kwam de brandweer bij ons in te klas om van alles te vertellen over brandveiligheid. We hebben van alles geleerd over branddekens, rookmelders en hoe je vlam in de pan het beste kan blussen. Ook werden er diverse proefjes gedaan en eindigden we met een quiz. 

Sinterklaas
Bezoek bibliotheek
 
Teambuilding

Om de samenwerking te bevorderen hebben we een groepsactiviteit gedaan. De opdracht was met je groep een zo hoog mogelijk gebouw te maken met spaghetti en marshmallows. Het gebouw moest, zonder hulp, blijven staan. Hiervoor hadden de kinderen 20 minuten de tijd. Er werd heel goed overlegd en samengewerkt en naar elkaar geluisterd. Sommige groepjes merkten al snel dat een blok van vierkanten omviel en zij maakten mooie, stevige, constructies van driehoeken of vijfhoeken. De winnende toren was bijna 1 meter hoog!

         

 

 

Start van het jaar

We zijn de eerste week lekker gestart. Met de vreedzame school zijn we bezig geweest met het verdelen van taakjes in de groep. Dit hebben gedaan d.m.v. sollicitatiebrieven. Hieronder enkele foto’s van een paar brieven die door de kinderen zijn geschreven.