arrow-intranet-overlay.png
RKBS De Kameleon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

EUREKA Mentorgroep C    

2019-2020

Welkom op de pagina van mentorgroep C. Via deze pagina kunt u onze activiteiten mee beleven.

Met vriendelijke groet,

Meester Joost, Juf Annelies en juf Monique

Bibliotheekles

Vandaag kwam Jenny van de bibliotheek weer eens op bezoek om groep 7/8 een leuke les te aan te bieden. We gaan in de klas aan de slag met het vergelijken van boeken en de daarbij uitgebrachte films. Er is gesproken over storyboards en het verfilmen van boeken. De kinderen hebben nu allemaal een boek uitgekozen, waaruit ze de komende periode gaan lezen. Hierover gaan ze in groepjes een boekpromotie houden en daarna zullen er twee films gekozen die tegelijkertijd zullen worden bekeken in de twee klassen. Ze mogen dan kiezen uit één van die twee films. We zijn benieuwd naar de resultaten van de boekpromoties!

Inloopochtend
Sinterklaassfeer

Na Sint-Maarten is het tijd om wat Sinterklaassfeer in de klas te brengen. De kinderen mochten met plakaatverf de ramen beschilderen. I.p.v. te vegen leerden ze de techniek tamponneren. 

Thema afval

Wij zijn deze week gestart met het thema afval. Op vrijdag hebben we samen met groep 7 gewerkt aan verschillende opdrachten rondom dit thema. De kinderen mochten hierbij een keuze maken uit werkvormen die bij hun pasten. Zo waren er opdrachten waarbij ze gedichten konden maken, konden knutselen, experimenteren, tekenen enzovoorts. Een kleine impressie van de ochtend vindt u hieronder.